Passie voor planten - Cornus Tuinen hovenier Amersfoort

Onderhoudscontract

Duurzaam tuinbeheer

Amersfoort-hovenier/tuinonderhoud/buxus_appeltaart

Uw tuin is een levend systeem dat alleen floreert als het regelmatig wordt bijgehouden door een professional met verstand van zaken en modern gereedschap. Cornus Tuinen gaat daarom met u een contract aan om uw tuin in vorm te houden. Doordat u het onderhoudswerk aan ons uit handen geeft, beleeft u alleen maar nóg meer plezier aan uw tuin.

In een onderhoudscontract beschrijven wij in welke maand wij welke werkzaamheden voor u uitvoeren en wat hiervan de kosten zijn. Ook zaken als grasmaaien en beregening nemen wij in dit contract op. Het onderhoudscontract wordt jaarlijks opgesteld, zodat u altijd vooraf weet wat u aan tuinbeheer kwijt bent. Misschien nog wel belangrijker is echter dat u er op deze manier zeker van bent dat u ieder jaar weer zorgeloos van uw tuin zult genieten.

Het uitgangspunt van Cornus Tuinen is dat alleen aandacht en continuïteit garant staan voor kwaliteit. Wij staan er dan ook voor dat wij u dat bieden. Mocht u echter onverhoopt niet tevreden zijn over ons werk, dan kunt u het contract tussentijds op ieder moment opzeggen.

Buxus 'appeltaart'; puur vakwerk (klik op foto voor vergroting).

06-12228037 |
Koop De Vries | Cornus Tuinen
De Lagune 2 | 3823 TS Amersfoort
Facebook Logo